LA PORTA GOUDA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2184 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Porta Gouda. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2024 om 12:38 Wij hadden op tweede pinksterdag besteld bij La Porte. De bezorging duurde langer dan vooraf aangegeven (zal vanwege de dag wel druk zijn geweest). Het eten was op zich prima.
22 mei 2024 om 23:01 Snel bezorgd, goed geholpen en eten was lekker.
21 mei 2024 om 9:26 Het was allemaal goed
20 mei 2024 om 19:16 Heel goed en lekker eten! Vriendelijk personeel en bezorgers. Normaal lange wachttijd voor het bezorgen ivm drukte, maar nu goed op tijd. La Porta is een echte aanrader!
19 mei 2024 om 21:03 Precies op de aangegeven tijd bezorgd, eten was heerlijk.
19 mei 2024 om 19:47 Best wel lekker, alleen duurde het wel echt knetterlang
19 mei 2024 om 13:11 Wat langer gewacht dan normaal, maar toch heerlijk en warm genoeg!
17 mei 2024 om 20:47 Lekker eten, goed en warm bezorgd. Enige puntje: Dit was de 2e keer dat we voor 1 persoon de bestelde sausjes bij de kapsalon kregen. Maar verder heel erg tevreden, en we gaan zeker vaker bestellen!
16 mei 2024 om 21:06 De kapsalons waren heerlijk warm en goed van smaak.
13 mei 2024 om 7:39 Echt de lekkerste Turkse pizza die ik ooit heb gegeten! Patat was wat sompig en afgekoeld maar ja dat heb je met bezorgen. Even in de airfryer en ze zijn weer vers. :p